Transport to Iran

Превози от и за Иран с претоварване в България

Благодарение на дългогодишния ни успешен опит в превозите от и за Иран, ние закупуваме дългосрочно кръгови курсове от ирански превозвачи и неутрално предоставяме закупения товарен капацитет изключително на логистични и спедиторски компании.

София винаги е била и продължава да бъде традиционен ХЪБ на превозите от и за Иран, тъй като иранските автомобили пътуват между Иран и България без да заплащат допълнителни разходи и пътни такси, което води до сериозна ценова разлика между техните превози и директните превози с влекочи Евро 5 и Евро 6.

Ние разполагаме със сертифицирана по стандартите на ТАПА зона за претоварване, разполагаща и с всичко необходимо за извършването на свързаните с тези превози митнически формалности.

Тъй като Истанбул вече не предлага тези възможности, София се превръща дългосрочно във финансово най-изгодния център за извършване на автомобилни превози от и за Иран.

Чрез мрежата ни от контакти и гарантиран товарен капацитет ние предлагаме на нашите клиенти разумни цени, но много повече – избягването на обичайните проблеми, свързани с транспорта по тези релации.